60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Sara

Babymoon, Nog even op vakantie met een Tankini van Pez D'or

het zou wel heerlijk zijn om nog even met z’n drieën naar een zonovergoten oord te vertrekken, kort voor de komst van het tweede kindje. Een babymoon, zoals dat mag heten.


Wat waren onze wensen? Zon. Zee. Strand. Zwembad. Warmte. Rust. En vooral niet te veel hoeven nadenken over allerlei zaken. Ten slotte zouden we een peuter bij ons hebben en zou ik inmiddels hoogzwanger zijn; veel activiteit, uitstapjes en rumoer zouden aan ons niet besteed zijn.

 

En zo geschiede dat we een all inclusive resort boekten in Egypte. Twijfel was er wel even; zou het eten wel te doen zijn? Zouden we niet omringd worden met ordinaire, bezopen types? Zouden de foto’s op de vakantiewebsite ons niet bedriegen? Maar de vele reviews waren uitmuntend dus we lieten de twijfel varen en lieten de voorpret beginnen.

 

Nadenkend over de heerlijke uurtjes die we op het strand en aan het zwembad zouden gaan doorbrengen, borrelde een belangrijke vraag op: wat moet ik dan aan? Ik nam een kijkje in mijn kledingkast en op bikini-gebied vond ik wat kleine gevalletjes die mijn buik volledig open en bloot zouden laten. En hoewel ik apetrots ben op mijn bolle buik, vind ik die toch ook wel behoren tot de privézaken die ik niet zomaar met de hele wereld wil delen. Dus ik besloot het internet op te duiken om te zoeken naar badkleding waarin ik mij wel op mijn gemak zou voelen.

 

En zo koos ik voor deze zwangerschapstankini van Pez D’Or, een tankini in een subtiele retro-stijl. De buik mooi luchtig bedekt maar toch zichtbaar. Een opvallende, zeker niet degelijke tankini waarmee je zelfverzekerd voor de dag kunt komen als zwangere. Met veel plezier heb ik deze tankini dagelijks gedragen; liggend op mijn strandbed, in het zwembad spelend met mijn peuter, relaxend tijdens een boottochtje. Een absolute aanrader voor andere zwangeren die niet met de buik bloot willen, maar wel iets leuks en stijlvols willen dragen op het strand of in het zwembad.

 

En nu is onze babymoon weer voorbij en kijk ik uit het raam, waar de regen alweer uren uit de grauwe lucht neerkomt. Is het alweer tijd om een nieuwe vakantie te boeken…?

 

Door Sara, moeder van een peuter en 35 weken zwanger.

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »