60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

8 Dingen die je kunt doen tijdens je zwangerschapsverlof

Maar met je verlof in het vooruitzicht komt het helemaal goed. Heb je nog geen idee wat je allemaal gaat doen en ben je bang dat je je gaat vervelen? De tijd gaat sneller dan je denkt, dus geniet er maar van. 8 Dingen die je kunt doen tijdens je zwangerschapsverlof.

 

1. Babykamer afmaken

 

Een van de belangrijkste dingen die je waarschijnlijk doet tijdens je zwangerschapsverlof is het afmaken van de babykamer. Meubeltjes kopen en in elkaar zetten, nog even de laatste hand leggen aan de styling en dan kan het kamertje schoongemaakt worden. Zo leuk om alvast te fantaseren over je kleintje die er over een paar dagen of weken ligt.

 

2. Babykleertjes wassen

 

Ook een van de leukste dingen tijdens je zwangerschapsverlof is het wassen van de babykleertjes. Het is zo schattig om al die kleine sokjes, rompertjes en broekjes te wassen en op te hangen aan de waslijn. Kun je je het al voorstellen dat in al die schattige kleertjes straks een klein baby’tje zit?

 

3. Bewegen om fitter te worden

 

Je kunt je tijd ook goed gebruiken om fitter te worden tijdens de zwangerschap om de bevalling energiek en fit tegemoet te gaan. Lekker op een rustig tempo wandelen is heerlijk. Maar ook zwemmen is goed voor je. Je voelt je gewichtloos en traint gelijk je hele lichaam op een ontspannen manier.

 

4. Op de koffie bij vriendinnen

 

Eindelijk heb je alle tijd om eens uitgebreid op de koffie te gaan bij vriendinnen. Gezellig bijkletsen, ervaringen uitdelen en ontspannen genieten. Leuk om iedereen nog een keer te zien, voordat je straks minder tijd hebt om zomaar even spontaan langs te gaan.

 

5. Boeken lezen

 

Heb je nog boeken liggen die je nog niet uit hebt gelezen? Dan is dit de perfecte timing! Nu je nog tijd hebt om een boek te lezen, zal ik dit zeker aanraden. Het is een heerlijk momentje van ontspanning en zo kun je die stapel boeken eindelijk een keer wegwerken, nog voordat je kleintje er is en de tijd zich vanzelf opvult.

 

6. Geboortekaartjes uitzoeken

 

Leuk klusje om je op te richten tijdens je verlof. Haal de nodige boeken in huis vol met geboortekaartjes of ontwerp online jullie favoriete geboortekaartje. Online is ideaal, want je hoeft niets te schrijven en de kaartjes worden rechtstreeks verstuurd.

 

7. Extra maaltijden bereiden

 

Wil je je extra nuttig maken tijdens je zwangerschapsverlof? Maak extra verse maaltijden en vries ze in voor als je straks niet meer zo’n zin of energie hebt om te koken of wanneer je in je kraamweek zit. Maaltje uit de vriezer halen, even opwarmen en klaar ben je! Zo eet je makkelijk, maar toch gezond.

 

8. Jezelf extra verwennen

 

Dit moet je zeker niet vergeten! Ga lekker een keer naar de kapper, laat je verwennen bij de schoonheidssalon en doe vooral waar je zelf zin in hebt. Rust pakken, genieten en jezelf extra verwennen. Dat mag ook met een mooie lingerieset, een lekker geurtje of een heerlijke doos chocolade voor bij de thee. Geniet van je zwangerschapsverlof!

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »