60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

7 Tips om meer tijd voor jezelf te nemen tijdens de zwangerschap

Dit betekent ook niet dat je niets meer mag doen, maar dit betekent wel dat je op zoek moet gaan naar de juiste balans. En met de volgende 7 tips om meer tijd voor jezelf te nemen tijdens de zwangerschap gaat je dit zeker lukken.


1. Maak elke dag een wandelingetje

 

Door lekker en op een rustig tempo te wandelen, voorzie je je lichaam van voldoende energie en zuurstof. Maak aan het einde van de dag een wandeling om ervoor te zorgen dat je hoofd leeg wordt van de drukke dag. En om je weer op te laden met energie en zuurstof om de rest van de dag en avond door te kunnen. Loop met een vriendin of buurvrouw om gezellig bij te kletsen.


2.Lees je in balans

 

Of dit nu een goed boek is, een krant of magazine, dat maakt niet uit. Maak elke dag een half uurtje of uurtje vrij om te lezen. Dit zorgt voor ontspanning, creativiteit en minder stress. Bovendien ben je even voor jezelf bezig en dit geeft positieve energie.

 

3.Dutje op z’n tijd

 

Ben je gek op een dutje op z’n tijd? Gewoon lekker doen! Ga languit op de bank of op je bed liggen om even bij te komen. Let op je ademhaling en pak je rust. Dit geeft je daarna gelijk meer energie om door te kunnen.


4. Uitgebreid badderen

 

Door je even op te sluiten in de badkamer creëer je tijd voor jezelf. Neem alle tijd voor een lekkere douche of badritueel en pak er allerlei smeerseltjes bij. Neem een maskertje voor je gezicht en je haar, smeer je lekker in met bodylotion, ga je nagels mooi lakken en voel je daarna als herboren.

5. Vanuit je luie stoel shoppen

 

Heb je nog van alles nodig voor je baby en de babykamer? Shop vanuit je luie stoel. Maak even een momentje tussen het werken door vrij om allemaal leuke dingen te shoppen. Daar krijg je gelijk een voldaan gevoel van. Vergeet vooral ook niet iets leuks voor jezelf te kopen. Wat dacht je van mooie lingerie waarin jij je op en top vrouw voelt of een leuk jurkje waarin je mag shinen. Je mag jezelf echt wel even in het zonnetje zetten.


6.Series kijken

 

Word je blij van een ochtendje, middagje of avondje ongegeneerd series kijken? Doen!! Neem meer tijd voor jezelf tijdens de zwangerschap en geniet van dingen die je leuk vindt om te doen. Dus als dat een paar uur series kijken is, dan moet je dit zeker doen.


7.Plan een weekendje weg

 

Zeker nu je zwanger bent en je kindje er nog niet is, is het superleuk om nog even samen met je partner er tussenuit te gaan. Boek samen een weekendje weg en maak nog even alle tijd voor elkaar, voordat de gebroken nachten en andere ritmes gaan beginnen. Geniet ervan!

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »