60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

6 Keer waarom je als aanstaande ouders op vakantie moet gaan voordat de baby komt

Wij vertellen je 6 keer waarom je als aanstaande ouders nog even samen op vakantie moet gaan voordat de baby komt. 

 

1. Pak de rustmomenten 

 

Je ziet er enorm naar uit, je kleintje ontmoeten. Je denkt nog helemaal niet na over de schaarse rustmomenten die komen gaan. Voor je kleintje heb je toch alles over en dat gaat vast helemaal vanzelf. Toch zul je snel merken dat de rustmomenten ontzettend schaars maar ook oh zo belangrijk zijn, dus pak nog even jullie moment door samen lekker op vakantie te gaan voordat de baby komt. Geniet nog even van de rustmomenten samen. 

 

2. Vul je energie aan 

 

Door je rust te pakken kun je je energieniveau ook naar een hoger niveau tillen. Wanneer je nog even lekker op vakantie gaat voordat de baby komt kunnen jullie samen genieten en de energie aanvullen om uitgerust de bevalling en kraamtijd tegemoet te gaan. Het is immers veel fijner om met een volle bak energie aan het werk te gaan. Dan zul je zien dat je ook veel meer kunt hebben, sterker de bevalling tegemoet gaat en de gebroken nachten beter aankunt als de baby er eenmaal is. Bovendien herstel je sneller na je bevalling als je over voldoende energie beschikt. 

 

3. Uitslapen nu het nog kan

 

Heel fijn, uitslapen! Soms is dat heerlijk, geen wekker zetten en maar zien wanneer je wakker wordt. Dat is straks, zeker in het begin, verleden tijd en dan zul je af en toe verlangen naar de tijd dat je wel kon uitslapen. Dus ga op vakantie en neem vooral geen wekker mee en ga nog even lekker lang uitslapen. 

 

4. Bereid je partner vast voor 

 

Nu gaat alle aandacht naar je partner, maar straks zul je de aandacht moeten verdelen tussen je partner en je baby. Bereid je partner vast voor en geef je partner nu nog lekker alle aandacht. Praat er samen over hoe jullie straks elkaar de aandacht gaan geven als de baby er is. Plan dan ook zeker regelmatig een date met je partner in. Heel belangrijk!

 

5. Ga nog even lekker voor luxe 

 

Als de baby er eenmaal is zul je zien dat er veel geld uitgegeven wordt aan de baby. Maandelijkse kosten als luiers, kleding en eventuele voedingen kosten veel geld. Heel normaal natuurlijk, maar dan zul je wel vaker moeten nadenken of je dat dure item zomaar kunt kopen. Ga op vakantie dus nog even voor luxe!

 

6. Tijdschriften en boeken lezen 

 

Neem tijdens jullie vakantie een stapel tijdschriften en boeken mee en ga lekker non-stop  lezen. Daar kom je straks als de baby er is, zeker in het begin, niet aan toe. Dan gaat er veel tijd in voedingen, verschonen en andere dingen rondom de baby zitten. Geniet nog even van de tijd die je kunt nemen om een boek helemaal uit te lezen. 

Geniet van elkaar en van jullie vakantie samen als aanstaande ouders! 

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »