60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Op en Top Zwanger

5 Tips voor het shoppen van de eerste babykleding

Weet je het geslacht nog niet of wil je het niet weten? Dan ga je vast voor neutrale kleuren. We hebben 5 tips voor het shoppen van de eerste babykleding voor je op een rijtje gezet. Veel shopplezier!

 

1. Wanneer eerste babykleding shoppen

 

Het is soms best lastig je in te moeten houden wanneer je weet dat je zwanger bent en je al die schattige kleertjes ziet hangen. Er staat natuurlijk geen tijd voor wanneer je babykleding moet of mag shoppen. Je mag het shoppen wanneer jij dat wilt. Je kunt eventueel wachten totdat je weet wat het geslacht van je kindje is. Wil je het niet weten, dan kun je natuurlijk voor neutrale kleuren gaan en alleen maar een aantal basis kledingstukken kopen, zodat je na de bevalling gericht kunt shoppen.

 

2. Koop niet te veel kleine maatjes

 

Die kleine maatjes zijn oh zo schattig, maar koop daar niet al te veel van. Ze zijn er tenslotte zo weer uit. Zeker in de maatjes 50 en 56 zijn ze zo uit. En sommige baby's dragen niet eens maat 50, omdat ze al groter zijn bij de geboorte. Bij de geboorte van een kindje wordt babykleding en rompertjes veel cadeau gegeven, dus shop liever wat verschillende maatjes en van alles een klein beetje. Kom je iets tekort, dan is het zo gekocht.

 

3. Koop comfortabele en veilige babykleding

 

Het is vooral belangrijk dat de babykleding die je koopt lekker, comfortabel en zacht is voor je baby. Je baby ligt in verhouding veel in zijn of haar bedje, dus de kleding moet beslist lekker zitten. Houd rekening met details die verwerkt zijn in de babykleding zoals, knoopjes, lintjes en strikjes. Dit kan in de weg zitten. Bovendien is het voor de veiligheid van je baby ook niet ideaal als er allerlei accessoires aan de kleding zitten die er mogelijk af kunnen vallen.

 

4. Houd rekening met het seizoen

 

Houd rekening, bij het kopen van babykleding, met het seizoen waarin je kindje geboren wordt. Je kunt nog zo'n leuk zomers pakje zien hangen, als je kindje in de winter geboren wordt, heb je daar natuurlijk niets aan. Dit geldt ook voor de slaapzakken. Een winterslaapzak is meestal gevoerd en in de zomer is dit bijvoorbeeld weer veel te warm om aan te trekken.

 

5. Online babykleding shoppen

 

Heb je tijdens je zwangerschap niet de puf om het winkelcentrum in te gaan om babykleding te shoppen? Tegenwoordig kun je heerlijk online shoppen, gewoon vanuit je luie stoel. Ideaal! Zeker wanneer je op het laatste moment van je zwangerschap met een dikke buik rondloopt. Er is online volop keus, voor zowel jongens als meisjes en natuurlijk de unisex items.

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »