60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

5 Fashion tips voor zwangere vrouwen

Ze mogen stralen en fashionable voor de dag komen. Wij hebben 5 fashion tips voor zwangere vrouwen op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee! 

 

1. Draag altijd kleding waar jij je prettig in voelt

 

Het kan nog zo'n hype of trend zijn... als jij je er niet lekker in voelt, moet je het ook zeker niet aantrekken. Niets is vervelender dat kleding aan hebben waar jij je niet lekker en op je gemakt in voelt. Blijf bij jezelf en kies altijd wat het beste bij jou past. 

 

2. Je mag je buik laten zien 

 

Misschien ben je geneigd je buik te verdoezelen, omdat je dat voor je zwangerschap misschien ook deed. Maar je mag nu je zwanger bent juist je buik laten zien. Draag comfortabele kleding waarin je buik goed naar voren komt of kies voor een buikband die stevigheid biedt. Je bent immers zwanger dus je mag je mooie buik echt showen aan iedereen! 

 

3. Investeer in een comfortabele jeans 

 

Denk je dat een jeans niet comfortabel zit, dan heb je het mis! Een zwangerschapsjeans is meestal elastisch en er zit een buikband aan bevestigd waardoor je buik stevigheid krijgt en je toch een leuke hippe jeans kunt dragen die lekker comfortabel en soepel zit. Je kunt er tevens van alles op combineren. 

 

4. Goede lingerie is een must 

 

Misschien gaf je er eerder niet zoveel om, maar goede lingerie is tijdens de zwangerschap wel degelijk belangrijk. Het ondersteunt je borsten en geeft tegelijkertijd ondersteuning voor je rug. Daarnaast geeft het een fijn gevoel om mooie lingerie te dragen. Je voelt je namelijk gelijk een stuk vrouwelijker. 

 

5. Maak je outfit helemaal af met mooie accessoires 

 

Soms is zwangerschapskleding wat minder opvallend en bewerkt. Zo komt je buik des te mooier uit moet je maar denken. Je kunt je outfit natuurlijk altijd pimpen met leuke en mooie accessoires. Als je basis wat rustiger is mag je best een mooie opvallende ketting, tas of sieraden gebruiken. Zo zie je er gelijk helemaal hip en trendy uit. 

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »