60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

4 Musthaves voor elke zwangere vrouw

Dat is vaak de vraag die je jezelf moet afvragen. We zetten een aantal musthaves voor je op een rijtje die je zeker gaat gebruiken. Of je ze wilt aanschaffen mag je zelf bedenken. Dit zijn volgens ons de 4 musthaves voor elke zwangere vrouw die je sowieso moet hebben.

 

  1. Zwangerschapsmode

 

Met stip op nummer 1, zwangerschapsmode. Je kunt het misschien lang rekken door je broek met een elastiekje vast te maken, maar op een gegeven moment is de rek er wel uit en ontkom je niet aan zwangerschapsmode. Erg? Nee integendeel! Zwangerschapsmode is tegenwoordig alles behalve saai. Dus vind je de ‘normale’ broeken niet lekker meer zitten, dan is het tijd om je garderobe aan te pakken en dit aan te vullen met zwangerschapsmode. Dit zit lekker comfortabel en staat ook nog eens fashionable.

 

Moet je een volledig nieuwe garderobekast invulling kopen? Nee hoor, helemaal niet zelfs. Met een paar basic items kun je eindeloos combineren. En misschien heb je nog wel een aantal kledingstukken in je kast hangen die je nog makkelijk kunt dragen tijdens de zwangerschap. Combineer ze met de zwangerschapsmode die je aanschaft en je hebt gelijk een hele nieuwe outfit. Meestal kun je de kleding ook nog dragen na de bevalling. Zo geniet je er langer van!

 

  1. Zwangerschapslingerie

 

Dit is altijd een must voor elke zwangere vrouw. In mooie lingerie voel je je namelijk op en top vrouwelijk en dit is ook weer leuk voor je partner natuurlijk. Uiteraard is het ook echt een must om een aantal comfortabele katoenen slips in je kast te hebben. Gewoon omdat het lekker zit en het handig is wanneer je gaat sporten of wandelen. Zorg dat je van alles in je lingerielade hebt liggen. Soms wil je net even iets meer aandacht besteden aan je uiterlijk en dan is een mooie set lingerie een must. En uiteraard nooit weg, want je kunt het ook goed dragen na de zwangerschap.

 

Vergeet ook een paar mooie en comfortabele voedingsbeha’s niet aan te schaffen. Deze kun je zelfs al tijdens de zwangerschap dragen, maar zijn ook ideaal wanneer je kleintje geboren is en je hem of haar voeding wilt geven. Je hoeft je borsten dan niet volledig te ontbloten, maar kunt je baby met een voedingsbeha gemakkelijker voorzien van borstvoeding.

 

  1. Borstcompressen

 

Deze heerlijk zachte en wasbareborstcompressen, ook wel zoogcompressen genoemd, zijn een must tijdens de zwangerschap en daarna. Ze vangen het vocht uit je borsten op wanneer je borsten lekken, omdat ze vol zitten met voeding tijdens de nacht of tijdens een toeschietreflex. De compressen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en volgen de contouren van je borsten voor extra en onzichtbaar draagcomfort. Met de wasbare borstcompressen spaar je niet alleen het milieu, je bespaart ook een hoop geld.

 

  1. Badmode

 

Zeker met de zomer in het vooruitzicht is badmode een musthave voor de zwangere vrouw. Maar natuurlijk ook in de winter wanneer je lekker in het warme water van het zwembad wilt zwemmen om fit te blijven. Zwangerschapsbadmode is elastisch en zit comfortabel. Vaak kun je ze ook na de bevalling nog een poosje aan. De badmode is in verschillende varianten verkrijgbaar. Van kleurrijke bikini’s, effen tankini’s tot aan prachtige badpakken. Kies waar jij je lekker in voelt.

 

Heb jij deze 4 musthaves al aangeschaft? Wij zijn benieuwd!

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »