60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

3x Fijne sportkleding voor de zwangerschap

Je mag blijven sporten op een rustig tempo en niet te zwaar trainen, zeker niet je buikspieren. Vraag altijd je sportleraar, sportschool of verloskundige naar tips die je kunt inzetten om op een goede en verantwoorde manier te sporten tijdens de zwangerschap. Zorg daarnaast dat je fijne en vooral comfortabele sportkleding draagt tijdens het sporten. Zo voorkom je dat kleding gaat knellen en niet lekker zit. Met deze 3x fijne sportkleding voor de zwangerschap gaat sporten, wandelen of fietsen een stuk comfortabeler.

 

  1. Comfortabele zwangerschapslegging

 

Lekker bewegen en sporten begint bij fijne sportkleding. Draag daarom tijdens het sporten een comfortabele zwangerschapslegging die goed aansluit bij je benen en buik. De zwangerschapslegging valt hoog en heeft een buikband, zodat de buik voldoende ondersteuning krijgt tijdens het sporten. Bovendien is de buikband naadloos waardoor er niets in de weg zit of afknelt. De zwangerschapslegging is in verschillende kleuren en (lengte)maten verkrijgbaar en een absolute must om te dragen wanneer je gaat sporten tijdens de zwangerschap.

 

  1. Een meegroeibeha of sport voedingsbeha is ideaal

 

Draag tijdens het sporten een meegroeibeha. Deze heeft een elastische stof waardoor het lekker comfortabel zit en er nog rek in zit wanneer je borsten nog een maatje extra groeien tijdens de zwangerschap. Wil je ook na de zwangerschap blijven sporten of bewegen, maar geef je borstvoeding? Dan is een sport voedingsbeha perfect! Je kunt de voedingsbeha dragen tijdens het sporten, maar ook wanneer je een flink stuk gaat wandelen met je kindje in de wandelwagen. Zo kun je onderweg ergens uitrusten en tegelijkertijd je kindje voeden. Maar een voedingsbeha is niet alleen handig om je kindje te kunnen voeden tussendoor. Het is ook handig om te dragen wanneer je kindje er niet bij is en je naar de sportschool gaat en tussendoor moet kolven. Zo hoef je niet direct al je kleding uit te trekken en kun je het kolfapparaat gemakkelijk aan de borst brengen door de voedingsclip te openen van de beha. Handiger dan dit wordt het niet!

 

  1. Zwangerschapstop

 

Naast een comfy legging en fijne beha is een zwangerschapstop ook een must. Deze top draag je over je beha en geeft extra bescherming tijdens het sporten. Het materiaal van de zwangerschapstop is ademend, neemt gemakkelijk transpiratievocht op en droogt snel. In de winter of tijdens een wandeling in de buitenlucht is de zwangerschapstop met lange mouwideaal en in de zomer is de mouwloze top heerlijk om te dragen. Maak het jezelf makkelijk en draag comfortabele sportkleding tijdens de zwangerschap.

 

Koop sportkleding tijdens de zwangerschap en draag deze ook lekker door na de zwangerschap. Dit scheelt flink in je portemonnee.

 

>>>Lees meer interessante blogs

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »