60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

6 Keer waarom je intens moet genieten van je zwangerschapsverlof

de laatste aanvulling kleertjes kopen en wassen, het babykamertje inrichten, de geboortekaarten regelen, maar uiteraard ook nog even lekker genieten. 6 Keer waarom je intens moet genieten van je zwangerschapsverlof. 

 

1. Uitslapen nu het nog kan 

 

De laatste paar weken lenen zich perfect voor het lekker lang uitslapen, tenzij er al een kleintje rondloopt natuurlijk. Geniet wanneer het kan echt nog even van de lange ochtenden uitslapen, van het rustig wakker worden en van het uitgebreide douche- en ontbijtritueel. Als de kleine er eenmaal is, is dat voorlopig verleden tijd. 

 

2. Quality time met je partner 

 

Je partner wordt hier zeker heel blij van! Quality time samen. Wanneer de kleine geboren is, zal je partner de aandacht moeten delen. Iets wat heel normaal is, maar soms wel even zijn weg moet vinden. Bereid je partner vast een beetje voor en geniet intens van elkaar voordat de kleine geboren wordt. 

 

3. Gemakkelijk en snel de deur uit 

 

Je staat er niet direct bij stil, maar wanneer de kleine er eenmaal is ben je niet meer binnen no time de deur uit. Geniet tijdens je zwangerschapsverlof nog even van het gemakkelijk en snel de deur uit gaan. Echt! Wanneer de baby geboren is ben je minstens een uur bezig met voeding geven, je baby aankleden en alle spullen te verzamelen voordat je echt weg kunt gaan. 

 

4. Ongestoord boeken verslinden 

 

Ben je gek op boeken lezen? Maak er intens gebruik van tijdens je zwangerschapsverlof! Ga lekker uren, dagen en weken lezen en lees alle boeken uit die je nog graag wilde lezen. De eerste weken na de bevalling raak je waarschijnlijk geen boek aan. 

 

5. Kletsen met je vriendin zonder gestoord te worden 

 

Neem van mij aan, wanneer er eenmaal kindjes zijn verdwijnen de goede en vooral rustige gesprekken met je vriendin vanzelf. Dan ben je tussen het kletsen door alleen maar bezig met luiers verschonen, baby's te troosten en flesjes maken. Dus geniet tijdens je zwangerschapsverlof optimaal van goede gesprekken met je vriendin zonder gestoord te worden. 

 

6. Neem alle tijd voor jezelf 

 

Neem nu het nog kan ook even alle tijd voor jezelf zonder schuldgevoel! Ga nog even lekker een kleine wandeling maken in het park, een avondje uit of lekker een middagje chillen in de sauna. Doe waar jij zin in hebt zonder rekening te hoeven houden met anderen en zonder schuldgevoel. Het kan, het mag, geniet er intens van! 

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »