60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Top 5 trendy zwangerschapsbadpakken voor de zomer

Het zit lekker comfortabel, een badpak geeft je mooie buik steun en je ziet er zo lekker zomers uit.Een zwangerschapsbadpak kun je ook leuk combineren met een kort broekje of rokje wanneer je lekker aan het strand of zwembad ligt en je even in de benen wilt komen om wat lekkers te halen of een strandwandeling te maken. We hebben deze top 5 trendy zwangerschapsbadpakken voor je geselecteerd om te shinen deze zomer!

 

  1. Groen met ruches

 

Helemaal van deze tijd! Zwangerschapsbadpak Laurine heeft een prachtig diep groene kleur met V-decolleté en is afgewerkt met ruches op de schouders. Het is echt een prachtig badpak met een hippe uitstraling. De lage rug opening heeft een zigzag touwtje om het badpak te sluiten. Dit staat fashionable en geeft een sexy uitstraling.

 

  1. Panterprint it is!

 

Het tweedelige badpak met panterprint bestaat uit een bovenstuk met ruches en een hoge slip die over de buik heen valt. Het badpak heeft een speelse uitstraling door de mooie ruches en lage V-decolleté. Het zit heerlijk comfortabel, is gemaakt van elastisch stof en heeft plooien zodat je buik er nog lekker in kan groeien. Het panterprintje is en blijft een bestseller binnen de modetrends, dus je hebt gelijk een trendy badpak te pakken.

 

  1. Stijlvol zwart

Altijd stijlvol, trendy en sexy! Het zwarte zwangerschapsbadpak met handige overslag is een lust voor het oog. Door de overslag is er genoeg ruimte om de zwangere buik te laten groeien, ideaal! Dus hier kun je de hele zomer mee vooruit als het moet. Zwart is altijd chique en stijlvol en dit badpak kun je dan ook goed combineren door er een rokje of broekje overheen te dragen. Of combineer het met een pareo voor een extra zomerse beach look.

 

  1. Tropical vibes

Dit prachtige zwangerschapsbadpak/ voedingsbadpak met mooie V hals en verstelbare bandjes is een tropische verrassing. Absoluut een zomerse musthave voor zwangere vrouwen. Het badpak heeft handige voedingsclips, waardoor je het badpak ook na je zwangerschap kunt dragen wanneer je borstvoeding wilt geven aan je kindje. Het tropische printje doet het altijd goed en doet je gelijk denken aan een Bounty eiland met een azuurblauwe zee en een wit strand, toch?

 

  1. Vandaag is rood

 

De kleur van zwangerschapsbadpak Josefine Bow Red met V hals is een blikvanger. Een prachtig rood badpak met een rode strik. Door de verstelbare bandjes kun je dit badpak op verschillende manieren dragen. Superleuk om eens te wisselen van look. Dit badpak zorgt ervoor dat je je op-en-top vrouw voelt deze zomer! De elastische stof maakt het badpak lekker comfy en draagbaar. Je buik kan er nog heerlijk in groeien, dus je kunt er wel even mee vooruit.

 

Wil je meer badmode inspiratie! We hebben een uitgebreid assortiment badmode.

 

We zijn benieuwd voor welk badpak jij kiest? Heb je nog vragen of wil je advies over de zwangerschapsbadpakken? Laat het ons gerust weten via +31(0)85-06 09 662 (op werkdagen van 10:00 tot 22:00 uur) of via [email protected]

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »