Love2Wait Zangerschapsjeans en Broeken

  • Gratis verzending*
  • Ruime keuze tot cupmaat M
  • Andere maat proberen? Geen probleem!
  • Via Chat of Telefoon bereikbaar
Geen producten gevonden, vind uw producten via het Menu of Zoek op Cupmaat...
Love2Wait Zangerschapsjeans en Broeken

Love2Wait. Wie houdt er nou van wachten? Toen ik vijf jaar geleden voor het eerst nadacht over een eigen label voor moderne zwangere vrouwen stond die vraag centraal. Met mijn ervaring van 15 jaar in dit vak bij een ander merk ging ik aan de slag. Het draaide met name om de opmerking dat er geen "trendy kleding" bestond voor de zwangere vrouw. En dat deze daarom eigenlijk zo snel mogelijk weer ‘gewone’ kleren aan wilde hebben. En dus draaiden ik het om: waarom zouden we geen kleding kunnen ontwerpen waardoor zwangere vrouwen het wachten op de baby wel de moeite waard zouden vinden? En zo gebeurde het. Zo ontstond de naam LOVE2WAIT en zo ontstond de drijfveer om telkens maar weer nieuwe hippe zwangerschapskleding te ontwerpen.

Al snel kwam de moderne zwangere vrouw Romy op mijn pad. Zij vertelde met The Story of Romy precies het verhaal wat ik over wil brengen aan alle zwangere vrouwen; “Tijdens je zwangerschap wil en kan je jezelf blijven. De kleding van LOVE2WAIT is trendy en niet te onderscheiden van de nieuwste damesmode.”

Inmiddels is LOVE2WAIT, ondanks haar relatief prille bestaan, niet meer weg te denken uit het modebeeld voor zwangere vrouwen. Niet in de laatste plaats door de hippe jeans, die als gegoten zitten. Jeans die meer en meer ook door niet-zwangere vrouwen worden gedragen. Ook de crew van LOVE2WAIT, die vooral bestaat uit vrouwen, draagt regelmatig een jeans uit de collectie. Vaak vergezeld met een hippe top met zo’n kenmerkende L2W-print!

Specialist in Sexy Positielingerie, Zwangerschaps badmode en Voedingsbeha's

Love2wait is niet meer weg te denken uit het modebeeld voor zwangere vrouwen. Love2wait heeft hippe Jeans die zit als gegoten.

Adres Op en Top Zwanger Zenegroen 18 7422RK Deventer
Contact +31(0)570 763999 [email protected] Whatsapp: 06 23223429 Werkdagen van 10:00 tot 22:00 uur

Beoordeling Op en Top Zwanger: 8.2 / 10 (485 beoordelingen) opFeedbackcompany