Borstvoedingsbeha's / Voedingsbeha's

  • Gratis verzending *
  • Zeer ruime keuze o.a. cupmaten A t/m M
  • Andere maat proberen? Geen probleem!
  • Via Chat of Telefonisch bereikbaar
Borstvoedingsbeha's / Voedingsbeha's

Voedingsbeha's / Borstvoedingsbeha's

met een sexy en romantische uitstraling, alle borstvoedingsbeha's zijn altijd uitgevoerd met borstvoedingsclips maar ook heel goed te dragen tijdens de zwangerschaps of na de borstvoedings periode. Top merken voedingsbh's van Anita, BB, Cake Lingerie, HOTmilk, Mitex, Cache Coeur, Lupoline, Noppies en You Lingerie. De beste merken voedingsbeha's van over heel de wereld in cupmaten A tot en met cupmaat M, voor iedereen wel een passende maat en model.
Zoek jij een sexy borstvoedingsbh?  Zoek dan handig op merk, maat of scroll langs alle modellen borstvoedingsbeha's en vind de uitstraling die bij jou past.

Of zoek op specifiek op cupmaat om jou ideale beha te vinden.

Top kwaliteit borstvoedingsbeha's: comfortabel, perfecte pasvorm en voor iedereen een mooi design en trendy kleuren. 
Heerlijk zacht en in diverse stijlen dus voor iedereen een passend model borstvoedingsbeha. Voedingsbeha's zijn uitgevoerd met clips zodat ze tijdens de borstvoedings periode eenvoudig te gebruiken zijn.

Veel modellen voedingsbeha's zijn te koop met bijpassende voedingstop of string en slip om het setje compleet te maken. 

Wacht niet tot u bevallen bent met de aanschaf van een borstvoedingsbeha, ook tijdens uw zwangerschap zitten de voedingsbh's heerlijk!  
 

Wanneer koop ik een voedingsbeha

Een voedingsbeha voor tijdens je borstvoedingsperiode koop je meestal zo rond week 34, de maat van je borsten is dan goed bekend en ze zullen dan ook in de borstvoedingsperiode goed passen. Tijdens je zwangerschapsperiode is een voedingsbeha ook goed te dragen, soms groeien je borsten flink tijdens de zwangerschap dat je toch een paar nieuwe beha's moet aanschaffen. 

Hier zijn speciale zwangerschapsbeha's voor die naadloos zijn en bijvoorbeeld heerlijk dragen tijdens de nacht, maar een voedingsbeha is dan ook al heel goed te dragen.

Welke maat voedingsbh

Voor het opmeten van de juiste maat kan je de maattabel gebruiken.
De gemeten maat is altijd een indicatie, waar je ook rekening mee moet houden is welke maat je nu reeds draagt en kritisch kijken hoe deze beha zit. 

Zit deze beha bij de cup goed maar is hij te strak, dan zou je een omvangsmaat groter kunnen nemen en een cupmaat kleiner.
Bij beha's geldt als je een omvangmaat groter neemt wordt de cup ook automatisch 1 maat groter en bij een omvangmaat kleiner wordt de cup automatisch 1 maat kleiner.
Dus de cup 85E is even groot als 80F en 90D
 

Borstvoedingsbeha's online kopen

Je kunt bij ons op ieder moment van de dag en waar je maar bent online winkelen voor voedingsbeha's. Wij zijn 365 dagen in het jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Online kopen is makkelijk, veilig en snel: Je kunt zonder reden makkelijk retourneren binnen 60 dagen en je kunt uit veel betaalmethode kiezen. zwangerschapslingerie en zwangerschapsbadmode op werkdagen besteld worden dezelfde dag verzonden, mocht een langere levertijd aangegeven staan wordt jouw bestelling zo snel mogelijk binnen de aangegeven levertijd verzonden. Je betaalt geen verzendkosten op bestellingen verzonden binnen Nederland. 
Bij vragen kan je contact met ons opnemen via onze chatfunctie op de site of via email en telefoon, je kan bij ons rekenen op een topservice, met een hoge klantwaardering en altijd veilig winkelen door middel van een beveiligde verbinding en aansluiting bij Webshop Keurmerk.

Heel veel winkelplezier in de ruime keuze voedingsbeha's en borstvoedingsbeha's!

Sexy Voedingsbeha / Borstvoedingsbeha - Specialist in o.a. Anita, Noppies, Lupoline, Cake Lingerie, HOTMilk, BB en Cache Coeur